ABSistemDCi

Integrarea software a sistemelor de protecție tehnică

Monitorizarea și gestionarea sistemelor integrate prin interfață unică

Software-ul ABSistemDCi permite utilizarea diferitelor sisteme de protecție tehnică și crește fiabilitatea acestora. Este modular, permite integrarea echipamentelor de la diferiți producători de sisteme de securitate, siguranță, BMS și este gestionat prin foldere grafice și simboluri dinamice. Se aplică clădirilor mai mari sau complexelor care sunt protejate de mai multe sisteme de protecție tehnică diferite.

Integrare digitală care acceptă o varietate de producători de echipamente

ABSistemDCi rezolvă problema protocoalelor de comunicații digitale incompatibile ale diferitelor echipamente de la diverși producători și vă permite să conectați echipamente care au alocat protocoalele lor digitale.

Concept modular

Utilizatorul selectează modulele pe care dorește să le implementeze. Licențierea este adaptată în funcție de faptul că utilizatorul plătește doar acele funcții de care are nevoie.

Sistemele integrate rămân autonome

Integrarea prin intermediul software-ului ABSistemDCi funcționează ca o actualizare și fiecare sistem rămâne autonom. Pentru aplicații cu risc ridicat, este valabil un pachet de integrare cu redundanță.

Integrarea sistemelor de protecție și a altor sisteme tehnice

Integrarea altor sisteme în clădire (aer condiționat, ventilație, iluminat, ascensoare) crește siguranța instalației (de exemplu, blocarea utilizării ascensoarelor în cazul alarmelor de incendiu), simplifică gestionarea și economisește energie.

Gestionarea ușoară a sistemelor integrate

Elementele sistemului sunt controlate prin obiecte grafice de pe ecran. Operator poate afișa o imagine de la o cameră de supraveghere, arma sau dezarma sistemul de efracție sau poate acorda accesul in zona protejată.

Hărțile grafice asigură transparența

Pe straturile grafice ale spațiului monitorizat sunt plasate simboluri dinamice ale tuturor elementelor relevante din securitate tehnică. Software-ul semnalizează starea lor pe ecran și permite gestionarea prin aceleași simboluri dinamice.

Broșură ABSistemDCi

Descărcați broșura pentru mai multe informații despre ABSistemDCi.

Toate sistemele de protecție tehnică într-un singur loc

Lucrul cu sisteme de securitate care nu sunt conectate între ele, este foarte solicitant pentru operatori și necesită cunoștințe pentru a opera cu mai multe sisteme diferite. Un software care permite vizualizarea stării și gestionarea tuturor sistemelor integrate printr-o singură interfață grafică, permite răspuns automat, poziția precisă a alarmei pe hărțile grafice, verificarea semnalului de alarmă și generează o afișare a procedurilor convenite vor permite operatorului să îndeplinească sarcina sa principală, care este luarea deciziilor calificate pe baza informațiilor pe care sistemul le generează și implementarea promptă a procedurilor adecvate..

Contactează-ne

+40 314 260 355

Software premiat

Software-ul ABsistemDCi pentru integrare este acceptat de utilizatorii din întreaga regiune și a fost recompensat cu premiul Grand Prix Security decernat în Croația în 2012 la categoria „Inovare în domeniul securității electronice”.

Extras din lista noastră de referință

Contactează-ne

Strada Zece Mese nr. 9, Sector 2, 024061 Bucuresti

031 426 03 55

0740 010 922

vanzari@alarmautomatika.com