ABSistemDC(NG) v2

Soluție software pentru automatizarea stațiilor centrale de monitorizare

Centralizarea semnalelor de alarmă

ABsistemDC (NG) este un pachet software care permite centralizarea semnalelor electronice de securitate dintr-o clădire într-un centru de monitorizare a alarmelor. Scopul principal este de a facilita activitatea operatorului, asigurând o recepție fiabilă și o prelucrare de calitate a semnalului de alarmă. Pentru a realiza acest lucru, este necesar să se proiecteze constant funcții software noi și îmbunătățite.

Departamentul IT al Alarma Automatika dezvoltă continuu acest pachet software din 1992. Acest lucru a fost realizat în conformitate cu cerințele și nevoile clienților și centrelor de monitorizare a alarmelor, precum și cu tendințele industriei de securitate electronică.

Verficare video

Software-ul ABsistemDC (NG) v2 conține modulul „Verificare video” care permite afișarea automată a imaginilor de la camerele care acoperă zona în care a fost detectată alarma. Printre altele, acest lucru împiedică intervenția inutilă, deoarece operatorul poate verifica imediat dacă alarma a fost falsă.

Suporta diferite formate de comunicare cu receptoare

Software-ul ABsistemDC (NG) v2 acceptă toate formatele de comunicare și este compatibil cu receptoare de la diferiți producători.

Multilingv

ABSistemDC (NG) v2 este un software multilingv, ceea ce înseamnă că operatorii centrelor de monitorizare primesc mesajele în limba cu care sunt cel mai familiarizați și cu terminologia care din acea țară. Acest lucru accelerează semnificativ reacția operatorilor.

Dezvoltare continuă

ABSistemDC (NG) v2 este în permanență dezvoltat și actualizat cu noi funcționalități pentru care utilizatorii au arătat interes.

Personalizare la cerința utilizatorului

Conceptul modular al software-ului ABSistemDC (NG) v2 oferă o personalizare completă la nevoile fiecărui utilizator. Formatul software-ului ABSistemDC (NG) v2 – afișarea pe ecran și imprimarea sunt definite de utilizator.

Suport tehnic

Asistența tehnică pentru toți utilizatorii ABSistemDC (NG) v2 este disponibilă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână și 365 de zile pe an.

Broșură ABSistemDC(NG)v2

Descărcați broșura pentru mai multe informații despre ABSistemDC (NG) v2.

O nouă dimensiune a gestionării alarmelor

Alarm Automatika a brevetat „Verificarea video a semnalului de alarmă”, modul de inovație premiat multiplu, care este implementat în software-ul ABsistemDC (NG) v2.

PREMIUL KUNA DE AUR PENTRU INOVARE
Camera de Comerț a Croației 2009, Zagreb, Croația

MEDALIE DE AUR – PREMIU DE MERIT
INPEX 2008, Pittsburgh, SUA

MEDALIE DE AUR
ARHIMED 2008, Moscova, Rusia

MEDALIE DE AUR
INOVA 2008, Čakovec, Croatia

Extras din lista noastră de referință

Receptoare acceptate

Alți receptori compatibili cu MLR

Contactează-ne

Strada Zece Mese nr. 9, Sector 2, 024061 Bucuresti

031 426 03 55

0740 010 922

vanzari@alarmautomatika.com