Clădiri comerciale

Indiferent de scop, spațiile comerciale au anumite caracteristici comune în ceea ce privește protecția tehnică. Acestea sunt în mare parte clădiri cu mai multe etaje, cu parcări proprii și o fluctuație mare a oamenilor. Acestea necesită aplicarea sistemelor de siguranță (în mare parte sistemul de siguranță implementat este alarma de incendiu) și al cărui sistem de securitate cel mai utilizat sistem de acces.

Gama de produse

Riscuri multiple ale clădirilor comerciale

În principal, sunt clădiri individuale și separate cu mai multe etaje, cu propria parcare supraterană și / sau subterană, un număr mai mare de angajați și un număr mare de vizitatori, cu zone comune desemnate pentru prezentări sau conferințe și centre informatice unde este necesar să se limiteze accesul numai la personalul autorizat.
„Securitatea oamenilor și a afacerii sunt priorități pentru protecția clădirilor comerciale.”

Soluții

Alarma de incendiu și gaze, iluminare de urgență, evacuarea, desfumarea

Datorită numărului mare de persoane din spațiile comerciale, este obligatorie aplicarea măsurilor de protecție împotriva incendiilor, iar pentru o mai bună eficiență și gestionare este recomandat să integreze sisteme de alarmă împotriva incendiilor și gazelor, iluminat de urgență, adresare publică și desfumare.

Control acces, management vizitatori

Vizitatorii trebuie să se identifice când intră în cele mai multe clădiri de birouri. Acest proces este accelerat în mod semnificativ prin integrarea controlului accesului, dispozitivelor de scanare a documentelor, software-ului, imprimantelor cu privilegii de acces diferite. Același sistem de control al accesului este utilizat și pentru angajați și pentru gestionarea programului de lucru.

Ticketing

Accesul vizitatorilor la unele proprietăți este făcut prin vânzarea de biletele online. Software-ul ABSistemTicketing descarcă datele din software-ul de ticketing online într-o aplicație de control acces și pe baza informațiilor descărcate, gestionează intrarea vizitatorului. Astfel, cu un anumit tip de bilet, se poate intra doar la un anumit moment și prin bariera care duce la locul pentru care a fost achiziționat biletul.

Supraveghere video și analitiză video în general

Supravegherea video a spațiilor comune, în special a intrărilor și ieșirilor, este frecventă în clădirile de birouri, deoarece previne în mod eficient evenimentele adverse și permite reconstrucția lor ulterioară. Funcțiile analitice video suplimentare pot genera alarme în situații predefinite, precum detectarea obiectelor abandonate.

Aveti un proiect?

Să îl transformăm în realitate!

Contactează-ne

Strada Zece Mese nr. 9, Sector 2, 024061 Bucuresti

031 426 03 55

0740 010 922

vanzari@alarmautomatika.com