Clădiri comerciale mici și rezidențiale

Îmbunătățirea calității vieții este punctul de plecare al integrării și automatizării tuturor sistemelor care sunt gestionate simplu, făcând în același timp soluții tehnologice integrate în viața de zi cu zi. Instalarea unui sistem de protecție tehnică pentru casă sau birou pentru a da un sentiment de siguranță personală și familială este adesea primul lucru la care ne gândim.

Gama de produse

Casă sigură și inteligentă

Cu fiecare zi suntem mai vulnerabili la toate formele de infracțiuni – jafuri, furturi și conștientizăm că dacă dorim să asigurăm liniștea și siguranța în interiorul căminului, precum și siguranța bunurilor materiale, o ușă nu mai este suficientă. Instalarea unui sistem de securitate la domiciliu pentru a obține un sentiment de securitate personală și siguranță a familiei este deseori primul lucru pe care l-am avea în vedere. Sistemul de alarmă asigură în mod eficient siguranța și confidențialitatea, reducând potențialul prejudiciu de până la 11 ori, în timp ce 97% dintre proprietarii de sisteme de alarmă consideră că dispozitivele pe care le-au cumpărat sunt funcționale și eficiente. Astăzi, conceptul de „apartament inteligent” sau „casă inteligentă”, care presupune controlul și gestionarea proceselor din interiorul și în jurul casei, precum încălzirea, aerul condiționat, iluminatul etc., poate fi implementat ca o actualizare la o alarmă existentă, sistem care nu este controlat doar de la distanță, dar oferă utilizatorilor posibilitatea de a vizualiza și controla toate aceste sisteme.
„Astăzi, când cineva spune„ Vreau să îmi instalez o alarmă ”, este posibil să aleagă unul sau o combinație de mai multe tipuri de sisteme de securitate. Combinația recomandată de produse poate îndeplini toate cerințele specifice dintr-un apartament, o casă sau o clădire de apartamente și, astfel, crește sentimentul de securitate prin crearea unui mediu sigur pentru familie. Utilizarea tehnologiei wireless evită neplacerile cauzate de instalarea cablurilor și, de asemenea, micșoreazăe timpul necesar pentru instalarea sistemului. „

Instalare și gestionare ușoară

Astăzi, când avem din ce în ce mai puțin timp, vom alege cel mai adesea un sistem de securitate ușor de instalat și gestionat, dar care sa îndeplinească și caracteristici tehnologice avansate (hibrid, modular, mai multe detalii datorită unei rezoluții video mai mari a sitemului de supraveghere, posibilitatea de a raspunde de la distanță unei persoane care sună la interfon, etc.).

Integrare inteligentă cu sistemele existente

O soluție unică care ușurează controlul locuinței și spațiului de birou, în timp ce o face confortabilă și funcțională, se află pe lista dorințelor utilizatorilor. Baza poate fi un sistem de detecție la efracție cu soluții de securitate avansate încorporate care, pe lângă sistemul avansat detecțir efracție la care sunt conectate dispozitivele cablate sau wireless, utilizatorii pot controla și iluminatul, aerul condiționat și alte obiecte electrocasnice.

Gestionarea și transmisia în direct prin aplicații mobile

Majoritatea sistemelor de securitate moderne folosesc servicii Cloud pentru a stoca informații despre instalare (case, magazine, cabane etc.), managementul fiind la alegere fie printr-o interfață web intuitivă, fie o aplicație mobilă. Aplicațiile mobile încorporează constant noi funcții din sistemele de securitate, cum ar fi funcțiile de supraveghere video analitice sau recunoașterea biometrică.

Moduri de comunicare wireless

Cablu ca mijloc de comunicare între dispozitivele din sistem are avantajele lui, dar dispozitivele wireless sunt din ce în ce mai utilizate, tehnologia wireless criptată oferind o protecție mai avansată. În același timp, viteza de instalare și evitarea tragerii de cabluri permit un grad de libertate mai mare.

Centralizarea tuturor sistemelor de securitate

Prin integrarea și centralizarea tuturor sistemelor de securitate cu pachetul software ABsistemDC®, se obțin efecte maxime de protecție a vieții și a proprietății. Informațiile privind situația de alarmă detectată sunt transmise prin intermediul unei conexiuni la internet permanente către unul sau mai multe dispecerate de la companii de securitate.

Aveti un proiect?

Să îl transformăm în realitate!

Contactează-ne

Strada Zece Mese nr. 9, Sector 2, 024061 Bucuresti

031 426 03 55

0740 010 922

vanzari@alarmautomatika.com