Comercial

Sistemele de protecție tehnică previn în mod eficient furtul de către clienți, angajați sau furnizori, care provoacă aproximativ 80% din pierderile magazinului și sunt, de asemenea, utilizate în mod obișnuit ca instrument pentru îmbunătățirea afacerilor, gestionarea spațiului, optimizarea reprezentării produselor și analizarea comportamentului și a marketingului clienților.

Gama de produse

Obiectivul protecției: Siguranța clienților și prevenirea pierderilor

Investiția în măsuri de protecție în sectorul comercial reduce direct pierderile în suma absolută și în procentul cifrei de afaceri totale. În opinia managerilor de securitate, a directorilor financiari și a persoanelor responsabile de reducerea pierderilor operaționale, investițiile în echipamente de siguranță sunt un factor major în reducerea pierderilor. Măsura eficientă este o strategie concentrată de luptă împotriva hoților, o politică de securitate cuprinzătoare și integrată, instrumente software pentru depistarea și investigarea activităților infracționale și aplicarea sistemului pentru a proteja obiectele împotriva furtului. Experiența Alarm automatika coincide cu rezultatele cercetărilor privind reducerea efectivă a pierderilor prin aplicarea sistemului de securitate. Deoarece protecția nu poate genera profituri, eficiența acesteia ar trebui evaluată din punct de vedere al contribuției la rentabilitatea generală. Pentru a obține o contribuție, măsurile de protecție trebuie să fie concentrate pe două obiective principale: siguranța clienților și prevenirea pierderilor. Multe persoane echivalează prevenirea pierderilor cu prevenirea criminalității, ceea ce nu este corect. Pe lângă prevenirea activităților infracționale, la măsurile grupate sub denumirea comună „măsuri de protecție”, este necesar să se adauge siguranța clienților, cum ar fi protecția împotriva accidentelor, protecția împotriva incendiilor, evacuarea în caz de incendiu sau dezastru natural. Echipamentele și măsurile organizaționale ar trebui de asemenea utilizate pentru monitorizarea, evaluarea și îmbunătățirea proceselor de afaceri care se desfășoară în zona de vânzări.
„Un exemplu pozitiv de rentabilitate a investițiilor în securitate electronică este experiența lanțului britanic de magazine„ Tesco ”, în care pierderea de numerar la casele de marcat a scăzut de la 500 la 20 de lire sterline pe săptămână iar violența și incidente similare practic a dispărut. „

Soluții

Supravegherea electronică a articolelor (EAS)

Sistemele EAS sunt cel mai eficient mod de a preveni furturile din magazin. Distribuitorii sunt fericiți să le implementeze, deoarece le permite expunerea mărfurilor mai liber pentru cumpărători, într-un mod, care nu-i va determina să aștepte și deasemenea fără a fi nevoie să crească numărul vânzătorilor. Pe lângă prevenirea furturilor, sistemele EAS permit o gestionare mai eficientă a proceselor de vânzare cu amănuntul.

Integrarea video cu casele de marcat POS reduce pierderile

Integrarea supravegherii video IP cu casele de marcat POS vă permite să căutați clipurile video în funcție de informațiile care fac parte din cont (data, articolul, suma, vânzătorul …), precum și cele legate de tranzacția cu cardul. De asemenea, permite generarea automată de alarme, cum ar fi tranzacțiile refuzate, afișarea datelor de la terminalele POS în mai multe locații și exportarea sau arhivarea clipurilor video sau a instantaneelor tranzacțiilor contestate.

Numărarea și analizarea comportamentului clienților ca funcție de promovare a vânzărilor

ABsistemCounter a fost dezvoltat în Alarm Automatika, iar funcția sa este de a număra clienții și vehiculele prin analiză video, ceea ce vă permite să ajustați parametrii esențiali, cum ar fi linia imaginară, direcția de mișcare sau dimensiunea obiectului și care poate fi modernizat cu analiza direcției de căldură și funcția de reținere a clienților (hărți de căldură). Contoarele mobile sunt convenabile pentru vânzările în aer liber.

Supraveghere video generală și înregistrare față în față

Camerele video de tip „fisheye” sunt folosite pentru a supraveghea magazinul, parcarea și mediul, permițând supravegherea unei zone mai mari cu mai puține camere, fără a pierde detaliile imaginii. Camera video înregistrează în mod constant întregul cadru, astfel încât mărirea pe o parte nu pierde înregistrarea întregului cadru. Pentru supravegherea culoarelor dintre rafturi, recomandăm să folosiți pentru clienți camere invizibile, care sunt montate în mijlocul rafturilor și oferă o imagine bună a feței.

Sistemele de siguranță sunt obligatorii

În spații este obligatoriu să se aplice măsuri de protecție împotriva incendiilor, alarme de detectare timpurie a incendiilor, evacuare neobstrucționată și desfumare. Sistemul de alarmă împotriva incendiilor poate reduce în mod semnificativ investiția generală, iar noile tehnologii oferă o serie de avantaje precum interconectarea rețelei centrale, acceptarea detectoarelor de la diverși producători sau acces la internet.

Aveti un proiect?

Să îl transformăm în realitate!

Contactează-ne

Strada Zece Mese nr. 9, Sector 2, 024061 Bucuresti

031 426 03 55

0740 010 922

vanzari@alarmautomatika.com