Despre 

Alarm automatika

Alarma Automatika este un lider regional în domeniul tehnic de securitate și siguranță.

Ce facem

Supraveghere video

Reduce daunele jafurilor de până la 4,5 ori

Anti furt

Detectarea și semnalizarea încercărilor la efracție

Sisteme de detecție incendiu

Sistemul de detecție la incendiiu este adaptat la nevoile și reglementările utilizatorului

Control acces

Protecție la intrari neautorizate

Un lider cu experiență

Alarm Automatika, Ltd. este lider regional în dezvoltarea și aplicarea soluțiilor complete, inovatoare și integrate pentru securitatea electronică. Avem o viziune de afaceri pe termen lung, ceea ce înseamnă în primul rând că încurajăm relații de respect și încredere cu participanții la piață și suntem concentrați pe crearea de valori. Pentru a rezolva problemele clienților noștri și pentru a răspunde așteptărilor lor mai bine decât concurența, soluțiile noastre includ tot ceea ce este necesar pentru implementarea unui sistem de securitate complet funcțional și rentabil – hardware, software și servicii de asistență.

Activitatea principală din ultimii zece ani a fost menținerea securității clădirilor mai complexe folosind mai multe sisteme electronice de securitate. Clienților noștri le oferim soluții complete – de la proiect la realizare, întreținere și integrare software.

Ca răspuns la nevoile specifice ale pieței, ne dezvoltăm și propriile mărci și servicii de asistență, de la planificare până la proiectare și întreținere. Acesta este motivul pentru care suntem recunoscuți de companiile din industria de securitate, precum și de utilizatorii finali, ca furnizor de soluții complete de securitate pentru facilități de toate dimensiunile și scopurile. Dezvoltarea de soluții software de centralizare și integrare este recunoscută în mod specific de utilizatorii ale căror facilități și afaceri sunt mai complexe pentru securitate. Acestea trebuie să aibă diverse sisteme de securitate electronică care trebuie să fie interconectate și ușor de gestionat.

În ultimele două decenii, am obținut cea mai valoroasă resursă a noastră – o rețea de companii partenere și peste 150 de angajați din 10 țări și 13 orașe – un personal tehnic de vânzări și de înaltă competență, care poate dezvolta și executa soluții complexe de securitate electronică.

Managementul de succes a companiei noastre a fost verificată cu certificatul de excelență și solvabilitate 3A, pentru rezultatele din anii 2008, 2009, 2010, 2013, 2014, 2015 și 2016.

Alarm automatika B2B

Accelereaza succesul afacerii tale!

Magazinul on-line b2b.alarmautomatika.com va accelera cautarea si va ordona produsele necesare din gama noastră de solutii de securitate

Extras din lista noastră de referință

9

Lanț de magazine retail Pevec

Centralizarea și integrarea tuturor centrelor comerciale Pevec într-un singur centru de control și comandă.
9

Rafinării (NIS)

NIS este una dintre cele mai mari companii petroliere din sud-estul Europei.
9

Stadionul Rujevica din Rijeka

Cele mai importante proiecte din regiunea Adriatică din ultimul an în opinia participanților la Summit.

De ani experiență

Proiecte complete

Angajați

Tări

Software-ul nostru

ABsistem DC(NG)v2

Centralizarea sistemelor de alarmă

Software-ul oferă recepție fiabilă și procesarea de înaltă calitate a semnalelor de alarmă în Dispecerate. Sistemul este modular, acceptă diferite receptoare și permite verificarea video.

 

 

ABsistem DCi

Monitorizarea și gestionarea sistemelor integrate prin interfață unică

Software-ul permite utilizarea a diferitelor sisteme de detecție la efracție și crește fiabilitatea acestora. Este modular, permite integrarea echipamentelor de la diferiți producători de sisteme de securitate, siguranță, BMS și este gestionat prin foldere grafice și simboluri dinamice. Se aplică clădirilor mai mari sau complexelor care sunt protejate de mai multe sisteme de protecție tehnică diferite.

Extras din lista noastră de referință

Furnizorii noștrii

Contactează-ne

Strada Zece Mese nr. 9, Sector 2, 024061 Bucuresti

031 426 03 55

0740 010 922

vanzari@alarmautomatika.com