Servicii

Oferim o gamă largă de servicii al căror obiectiv principal este să vă ajute să vă mențineți la curent cu inovațiile tehnologice..

Să începem un parteneriat împreună

Platforma online B2B

Platforma online B2B reunește un catalog complet de dispozitive în ofertă și documentație tehnică și de marketing completă. Platforma este în permanență modernizată și ajustată la cerințe, se pot comanda produsele direct din platformă, posibilitatea de a compara produse, posibilitate de a vizualiza stocul în timp real, personalizare pentru afișare pe telefoane mobile și tablete, efectuarea de oferte pentru clienții dvs., niveluri multiple de acces și afișarea tuturor condițiilor din contract.

Catalog iDEA Classic

Catalogul iDEA Classic este tipărit anual și conține linia anuală de produse plus noutățile oferite. Catalogul este realizat în limba țării pentru care este destinat. Este disponibil în format pdf pe site-urile B2B.

Suport Vânzări-Tehnic

Firmele de instalare a sistemelor de securitate și Dispeceratele sunt cei mai comuni utilizatori ai serviciilor destinate clienților angro. O serie de servicii de specialitate au fost proiectate pentru a îi ajuta să țină pasul cu inovațiile tehnologice.

Sercive

Alarm Automatika este autorizată pentru repararea echipamentelor și dispozitivelor pe care le avem în oferta noastră și oferim tuturor clienților noștri servicii rapide și de încredere, repararea echipamentelor deteriorate și asamblarea diverselor componente în dispozitive pentru a atinge caracteristicile necesare ale dispozitivului. Serviciul profesional este oferit în termenul de garanție. De asemenea, este furnizată o analiză de rentabilitate a echipamentelor de reparație și înlocuire.

Depozit

Mii de articole în valoare de aproximativ 5 milioane EUR sunt disponibile în mod constant în depozitul central Alarm Automatika. Pe lângă depozitul central, avem depozite locale în toate țările în care funcționează o filială Alarm Automatika.

Educație

Pentru instalatorii de sisteme de securitate, Alarm Automatika oferă workshop-uri în cadrul cărora pot conecta, instala și programa echipamente de la diverși producători. Atelierele sunt conduse de personal tehnic specializat în anumite grupuri de produse.

Finanțare

Clienții Alarm Automatika pot conta pe diverse forme de suport financiar care depind de volumul și valoarea proiectului. Termenul de plată este definit în contract, iar alte forme de sprijin financiar, cum ar fi leasingul de echipamente pe termen lung sunt convenite în mod specific.

Contactează-ne

Strada Zece Mese nr. 9, Sector 2, 024061 Bucuresti

031 426 03 55

0740 010 922

vanzari@alarmautomatika.com