Software specializat

Soft ABsistem pentru gestionare și control inteligent

Dezvoltarea de soluții avansate bazate pe nevoile utilizatorului

Pentru a fi progresiv din punct de vedere tehnologic, minuțios și adaptat la nevoile specifice ale unui utilizator, Alarm Automatika are o echipă de ingineri care monitorizează constant implementarea de noi tehnologii în industria securității electronice și dezvoltă produsele, serviciile și software-ul nostru.

Pe lângă soluția de integrare software, Alarm automatika a dezvoltat și implementat o soluție pentru centralizarea și integrarea obiectelor dislocate reciproc, ceea ce permite operatorului din dispecerat să gestioneze sisteme de protecție tehnică la mai multe locații remote.

Software-ul nostru

ABsistem DC(NG)v2

Centralizarea sistemelor de alarmă

Software-ul oferă recepție fiabilă și procesarea de înaltă calitate a semnalelor de alarmă în Dispecerate. Sistemul este modular, acceptă diferite receptoare și permite verificarea video.

ABsistem DCi

Monitorizarea și gestionarea sistemelor integrate prin interfață unică

Software-ul permite utilizarea a diferitelor sisteme de detecție la efracție și crește fiabilitatea acestora. Este modular, permite integrarea echipamentelor de la diferiți producători de sisteme de securitate, siguranță, BMS și este gestionat prin foldere grafice și simboluri dinamice. Se aplică clădirilor mai mari sau complexelor care sunt protejate de mai multe sisteme de protecție tehnică diferite.

Centralizarea și integrarea sistemului de protecție tehnică a instalațiilor dislocate de la Pevec

Alarma Automatika a implementat o soluție pentru centralizarea și integrarea a 19 centre de vânzări Pevec din 13 orașe croate într-un centru unic de supraveghere și control. Soluția se bazează pe software-uri de centralizare și integrare dezvoltate de Alarm Automatika.

Contactează-ne

+40 314 260 355

Inovații IT premiate

Încă de la început, Alarm Automatika a avut un departament IT pentru dezvoltarea și implementarea tehnologiei IT. Dezvoltăm constant software pentru centralizarea și integrarea securității electronice. Din 1992 dezvoltăm ABsistemDCNG, software pentru centralizare, folosit de majoritatea dispeceratelor din regiune. ABsistemDCi, un software de integrare care permite supravegherea și gestionarea tuturor sistemelor integrate de securitate electronică printr-o interfață unică, este dezvoltat după luarea în considerare a cerințelor pieței și este utilizat mai ales în facilități mari și complexe din domeniul comercial, financiar, industrial, hotelier și de afaceri. Pachetul software ABsistem este destinat companiilor din industria de securitate electronică și ajustăm constant sectorul B2B prin adăugarea de noi funcții sau prin simplificarea celor vechi.

PREMIUL KUNA DE AUR PENTRU INOVARE
Camera de Comerț a Croației 2009, Zagreb, Croația

MEDALIE DE AUR – PREMIU DE MERIT
INPEX 2008, Pittsburgh, SUA

MEDALIE DE AUR
ARHIMED 2008, Moscova, Rusia

MEDALIE DE AUR
INOVA 2008, Čakovec, Croatia

GRAND PRIX SECURITY
HUMS 2012, Zagreb, Croatia

Aveti un proiect?

Să îl transformăm în realitate!

Contactează-ne

Strada Zece Mese nr. 9, Sector 2, 024061 Bucuresti

031 426 03 55

0740 010 922

vanzari@alarmautomatika.com