Soluții COVID-19

Pentru a preveni răspândirea Coronavirus-ului, există o serie de măsuri privind circulația persoanelor și protecția angajaților la locul de muncă. Aplicarea acestor măsuri poate fi facilitată de profesioniștii din domeniul sistemelor de securitate. Datorită experienței în sisteme electronice de securitate, Alarm Automatika a dezvoltat, într-un timp scurt, mai multe soluții adaptate situației în care ne aflăm. Soluțiile sunt complet automatizate vor eficientiza munca angajaților și a agenților de securitate și vor contribui, de asemenea, la evitarea situațiilor cu potențial de conflict.

Exemple de aplicare a protecției tehnice de securitate în noile condiții sunt

Soluții de detectare a temperaturii DVC

Responsabilitatea companiei este de a asigura siguranța și protecția pentru fiecare angajat, vizitator sau client. Din acest motiv, există patru sisteme inovatoare noi de la DVC pentru detectarea febrei fără contact.

Terminal control acces ACC (Acces Control Corona)

Permite recunoașterea facială și dacă persoana poartă o mască de protecție și măsurarea temperaturii la încheietura mâinii cu ajutorul unui senzor IR. Dispozitivul are un cititor încorporat de carduri contactless / coduri QR, comunicare audio și este multifuncțional. Poate funcționa ca un dispozitiv de sine stătător sau prin software-ul nostru ABsistemACC puteți integra mai multe astfel de dispozitive, monitoriza toate intrările în spații și starea unui angajat sau oaspete (temperatură, dacă poartă mască). De asemenea, este posibil să actualizați sistemele de control acces existente cu funcții noi.

Scanarea temperaturii corpului prin sistemul Medicas

Permite măsurarea temperaturii corporale fără contact cu o precizie de +/- 0,3°C, ceea ce este suficient pentru detectarea persoanelor cu febră. Aceasta este o cameră medicală, nu o soluție standard de securitate. În plus față de caracteristicile termice, camera permite, de asemenea, înregistrarea video de înaltă rezoluție și analiza în timp real ale datelor.

Sistemele intercomunicare

Permit o comunicare audio clară între persoanele care se află în spații separate. În circumstanțele unei pandemii, aceste sisteme sunt deosebit de solicitate, deoarece permit comunicarea fără contact fizic.

Determinarea numărului de persoane dintr-un magazin sau birou

Sistemul de numărare a clienților poate fi modernizat astfel încât sistemul să numere numărul total de clienți din magazin, să controleze ușa de acces și să nu permită noilor clienți să intre până când numărul nu scade sub limită. Monitorul arată numărul actual de persoane din magazin și dacă poate intra următorul client, iar software-ul gestionează și ușa de acces.

Contorizarea persoanelor în transportul public prin supraveghere video

Pasagerii care coboară/urcă în autobuze, de exemplu, sunt numărați prin camere speciale. Numărul maxim de pasageri este determinat în avans în software, iar dacă este atins de numărul persoanelor prezente în vehicul, software-ul generează semnale luminoase și / sau sonore. De asemenea, este posibil să configurați un monitor care să arate câte persoane sunt în prezent în vehicul.

Pentru informații suplimentare, contactați-ne cu încredere și solicitați-ne testarea acestor soluții pentru care, din păcate, există nevoie în prezent.

Aveti un proiect?

Să îl transformăm în realitate!

Contactează-ne

Strada Zece Mese nr. 9, Sector 2, 024061 Bucuresti

031 426 03 55

0740 010 922

vanzari@alarmautomatika.com