Utilizatorii noștri

Soluții specifice pentru domeniul bancar, rezidențial, industrail, turism, retail și facilități publice

Tipul afacerii și caracteristicile instalației (dimensiunea, numărul de etaje, numărul de intrări și locațiile acestora, indiferent dacă instalația se află într-o zonă restrânsă sau funcționează în mai multe instalații dislocate) generează diverse riscuri pe care trebuie să le asumăm, luarea în considerare a punerii în aplicare a măsurilor de protecție și siguranță umană este o preocupare principală. Deși principiile de bază ale punerii în aplicare a unei soluții de siguranță pot fi aplicate instalațiilor cu diferite utilizări, anumite aspecte ar trebui să fie luate în considerare.

Pentru hoteluri este specific faptul că aplicarea sistemelor de siguranță este importantă pentru clasificarea instalației, că este necesară integrarea sistemelor SOS și că cerințele operatorului turistic în ceea ce privește siguranța oaspeților sunt mai stricte decât reglementările.

În mall-uri, alarmele de incendiu ar trebui să fie integrate cu comenzi pentru a asigura deblocarea automată a ușilor pe rutele de evacuare.

Ascensoarele trebuiesc supravegheate și acționate în clădiri înalte.

Instalațiile industriale și de infrastructură diferă între ele în funcție de numeroși factori de risc, astfel încât protecția fiecărei instalații ar trebui abordată separat, dar este important ca gestionarea sectoarelor de incendiu să fie activată.

În textul suplimentar puteți găsi soluții în detaliu pentru diferițe industrii.

Soluții

Bănci și instituții financiare

Băncile, precum și toate celelalte instituții în care sunt manipulate sume mari de numerar, prezintă un risc ridicat de jaf și furt, iar atacurile sunt extrem de riscante atât pentru angajați cât și pentru clienți.

Business

Indiferent de scop, spațiile comerciale au anumite caracteristici comune în ceea ce privește protecția tehnică. Acestea sunt în mare parte clădiri cu mai multe etaje, cu parcări proprii și o fluctuație mare a oamenilor. Acestea necesită aplicarea sistemelor de siguranță (în mare parte sistemul de siguranță implementat este alarma de incendiu) și al cărui sistem de securitate cel mai utilizat sistem de acces.

Casă

Îmbunătățirea calității vieții este punctul de plecare al integrării și automatizării tuturor sistemelor care sunt gestionate simplu, făcând în același timp soluții tehnologice integrate în viața de zi cu zi. Instalarea unui sistem de protecție tehnică pentru casă sau birou pentru a da un sentiment de siguranță personală și familială este adesea primul lucru la care ne gândim.

Hotel

În instalații complexe, cum ar fi hoteluri, sunt utilizate un număr mare de sisteme și subsisteme pentru gestionare, control și protecție. Sistemele de siguranță sunt obligatorii în categoriile hoteliere superioare și sunt integrate în mod obișnuit cu sisteme BMS, cum ar fi cele proiectate pentru încălzire, răcire, iluminare sau pentru măsurarea mediului pentru a gestiona mai eficient instalația și a reduce costurile.

Industrie

Datorită potențialelor consecințe grave asupra siguranței oamenilor, a mediului și a proprietăților, protecția infrastructurilor critice și a instalațiilor industriale este extrem de solicitantă în ceea ce privește selecția echipamentelor, a performanțelor și a soluțiilor care sunt aplicate. Adesea nu este suficient să aplici un sistem individual de protecție tehnică, ci să-l combini, să-l integrezi și să-l centralizezi pentru a crește nivelul de securitate.

Public

Datorită riscurilor crescute, precum terorismul, vandalismul sau perturbarea legii și ordinii, cetățenii acceptă din ce în ce mai mult punerea în aplicare a diferitelor forme de supraveghere a zonelor urbane. În ceea ce privește prevenirea, cea mai eficientă a fost utilizarea supravegherii video IP, care permite diferite funcții de analiză video specializate. La stabilirea acesteia, este important să se țină seama de protecția vieții private a cetățenilor.

Comercial

Sistemele de protecție tehnică previn în mod eficient furtul de către clienți, angajați sau furnizori, care provoacă aproximativ 80% din pierderile magazinului și sunt, de asemenea, utilizate în mod obișnuit ca instrument pentru îmbunătățirea afacerilor, gestionarea spațiului, optimizarea reprezentării produselor și analizarea comportamentului și a marketingului clienților.

Aveți un proiect în minte?

Să îl transformăm în realitate!

Contactează-ne

Strada Visinilor nr. 25, Sector 2, Cladirea Bucur SA,

CP-24092 Bucuresti

031 426 0355

740 010 922

bucharest@alarmautomatika.com